Koen, 21jaar.

Koen, 21 jaar Iedere woensdag om 13.00 hadden we gymles. ik was toen 16 jaar, na de gymles waren we lekker vrij en zat de school dag er op voor ons. Het was 14.30 uur en de gymleraar, blies op zijn fluitje om de les te beeindigen, iedereen ging naar de kleedkamer, behalve Lars en ik, wij moesten van de leraar de toestellen opruimen, alvorens wij onder de douche konden springen.

Na 5 minuten samen te hebben opgeruimd, gingen we ook de kleedkamer in en we zagen dat de meeste jongens al onder de douche vandaan kwamen, ik wist niet precies waar ik moest kijken want ik werd best wel opgewonden van al die blote jongens, alleen wisten ze dat niet, ik keek naar Lars die al bezig was om zich uit te kleden. Lars was ook 16 jaar en hij was iets kleiner dan mij zo’n 1.78 mtr. Hij was al helemaal naakt en liep naar de douche cellen toe.

Ik besloot me ook maar eens uit te kleden en richting de douche te lopen. De douche ruimte was al een beetje beslagen van alle condens maar ik kon nog prima zien waar Lars zich stond te douchen, ik besloot het hokje naast hem te nemen en draaide de kraan open. Koud water stroomde over me heen en ik deed van schrik een sprong achter uit. Na dat het water wat warmer was geworden ging ik er weer onder staan. Ik hoorde dat de laatste jongens de kleedkamer hadden verlaten, en dat de gymleraar tegen ons zij dat wij de deur straks maar dicht moesten doen, want hij moest naar een leraren- vergadering.

Lars was een beetje aan het fluiten onder de douche, Toen ik mijn haar wou gaan wassen, merkte ik dat ik helemaal geen shampoo bij me had, en ik besloot het maar even aan Lars te vragen of hij nog wat bij zich had. Ja pak maar hoor, staat in de hoek zei hij. Ik kroop onder mijn douche straal vandaan en ging naar de douchecel van Lars toe. Hij stond lekker te douchen met het shampoo nog in zijn haar. Ik bukte me iets naar voren om de shampoo te pakken en daarbij raakte ik met mijn bovenlichaam per ongeluk de lul van Lars aan, Lars keek van schrik naar mijn gezicht en ik zei dat het me speet en ik alleen maar de shampoo wou pakken. Ja ja zei hij voor de grap. Ja eerlijk zei ik weer. en ik voelde dat ik rood werd en me een beetje onwenning begon te voelen door de hele situatie. Maar merkte ook dat de lul van Lars een beetje begon te groeien, ik besloot me verder niets meer van de situatie aan te trekken en weer terug te gaan naar mijn douchecel.

Toen ik eindelijk de shampoo in mijn haar had, hoorde ik opeens achter mij zeggen: ik zag wel hoe je naar die andere jongens keek!! Ik draaide me om en veegde wat shampoo uit mijn gezicht. Daar stond Lars opeens voor mijn douchecel. Ik keek hem aan met een geschrokken gezicht en kon het meteen niet laten om naar zijn geslachtsdeel te kijken. Deze was al aardig gegroeid. Ik merkte dat er bij mij ook wat aan het groeien was, mag ik er bij komen staan vroeg hij? ik wist even niet wat ik moest zeggen, en met een zacht stemmetje stemde ik er mee in. Lars en ik stonden nu samen onder de douche, eerst nog even van het warme water te genieten, langszaam kwam hij wat dichter tegen me aan staan, en opeens voelde ik zijn lijf tegen het mijne aanstaan, dit hield mijn lichaam niet lang meer vol. Mijn lul begon nu echt te groeien en was binnen een paar seconden helemaal stijf.

Zo dat is een grote, zei Lars. Ik keek hem aan met een iet wat beschamende blik, maar zag dat zijn lul ook al helemaal hard was geworden. Nu stonden we tegen elkaar aan en opeens voelde ik de hand van Lars tegen mijn bil aan en hij trok me iets naar voren, hij zoende me vol op mijn mond en ik besloot nu maar mee te doen, omdat ik het toch wel spannend vond. Al tongend stonden we nu tegen de muur van de douchecel, en ik voelde zijn stijve lul tegen mijn buik. en zijn handen op mijn kont. Opeens stopte Lars met zoenen en ging met zijn mond richting mijn borst waarvan de tepels hard waren geworden. Hij beet zachtjes in mijn tepel. Mijn paal stond nog steeds vier overeind en ik was me zachtjes aan het trekken.

Hé hé dat doe ik wel zei Lars tegen mij. Hij ging op zijn knieën zitten en begong me zachtjes aftetrekken. ik sloot mijn ogen en begon er zichtbaar van te genieten. Opeens voelde ik zijn tong tegen mijn eikel aan. Hij draaide met zijn tong langs mijn eikel en ik voelde dat het niet lang meer ging duren voor ik zou klaarkomen. Hoho rustig aan, zei Lars tegen me. Hij ging weer staan, en liet mijn lul even voor wat het was, zodat ik weer een beetje tot rust kon komen. Hij ging met zijn rug naar me toe staan en deed een stapje achteruit, hij stond nu tegen me aan en hij draaide zijn hoofd iets naar achteren. Ik zoende hem weer en ging met mijn tong naar binnen, Lars pakte mijn hand en nam deze mee naar zijn stijve paal. Hier pak deze maar even vast. Ik had nu voor het eerst een andere lul in mijn hand. Ik begon er zachtjes aan te trekken. Ik merkte aan Lars dat hij het wel fijn vond. Wil je me pijpen fluisterde Lars in mijn oor. Hij draaide zich om en ik ging op mijn knieën zitten, ik had nu zijn pik recht voor mijn gezicht. Voorzichtig boog ik deze iets en ik begon er aan te likken, nam Lars zijn ballen in mijn hand en begon er mee te spelen.

Oh ja, toe neem hem in je mond, riep Lars. Ik nam nu zijn pik in mijn mond en begon er aan te zuigen. Oh ja ik ga al komen, riep hij. en ik begon er alleen maar harder aan te zuigen. Ik voelde dat zijn lichaam begon te schokken en ik haalde zijn lul uit mijn mond en trok hem verder af. Daar kwam hij, en klodders zaad spoten in mijn gezicht. Deze spoelden er snel weer af door de douchestraal. Nu jij nog zei Lars. en hij boog iets naar voren, wil je me neuken vroeg hij. En hij boog nog iets verder naar voren, hij ging met zijn rug weer voor me staan en ik kon nu zijn gaatje zien. Toe maar, ik heb het vaker gedaan zei hij. langszaam ging ik achter hem staan en nam mijn lul in mijn hand en begeleide deze richting het gaatje van Lars. Ik duwde hem zachtjes er tegen aan en merkte dat ik vrij soepel naar binnen glee. Ja dieper, ik wil je voelen riep Lars en begon zachtjes tegen hem aan te stoten. Ja ja, dieper zie Lars weer en hij begon zichzelf weer af te trekken. Ik voelde dat het niet meer lang ging duren voor dat ik klaar kwam. Ik vroeg of ik in hem mocht klaar komen. Hij stemde daarmee snel in, en ik begon nog harder te stoten, Nu hield ik het niet meer, en ik pakte Lars hard vast en kwam keihard. Ik haalde mijn lul eruit en trok de laaste kloders uit mijn lul en spoot deze nog over zijn rug.

Ik nam de lul van Lars uit zijn hand en trok hem verder af. Ja ja ga door, en wederom kwam hij schokkend klaar. Nu stonden we naast elkaar uit te blazen, en ik merkte dat het al best wel laat was, we spoelden ons af en besloten onder de douche vandaan te gaan, in de kleedkamer kleeden we ons weer aan, we zeiden niet veel, maar we wisten van elkaar dat we dit nog wel vaker gingen doen.

De volgende dag kwam Lars bij mij op bezoek, ik was alleen thuis omdat mijn ouders aan het werk waren. We hebben wederom lekker van elkaar genoten!!!.

Staxus twinks

Belamionline hunks