Dat laat ik me geen twee keer zeggen

Ik heb vandaag bezoek gekregen van een zoon van een goede kennis, en hij blijft een weekje van de natuur genieten. Wat hij daar onder verstaat is wel iets anders dan zijn vader bedoelde, denk ik. Ik had hem gezegd: “Doe gewoon alsof je thuis bent en gêneer je niet.” Als we ‘s-avond tv zitten te kijken is er een erotische film op TV. Op een gegeven moment zegt hij: “Ik mag doen alsof ik alleen thuis ben, en ik moet me niet gêneren, hè ?” Ik bevestig dat en tot mijn verbazing doet hij zijn gulp open en gaat met zijn hand naar binnen en strijkt over de bobbel in zijn slip. Ik kijk gebiologeerd toe. Hij hijgt zacht en doet na een poosje zijn broek en slip naar beneden en masseert zijn nu al flink stijve lul. Jochen is achttien jaar en mooi slank en weinig behaard. Een echte mooie jongen met een ondeugend jongens-gezicht.
Hij kijkt glazig toe als ik nu ook door zijn opwindende stijve paal mijn broek open maak en mijn pik eruit haal en er mee ga spelen. Dan kijkt hij opeens oplettend en zegt: “Hë, jij hebt geen haar op je zak.” “Ja,” antwoord ik: “dat scheer ik nu en dan weg. Ik vind dat mooier en ook hygienischer.” “Wil je dat bij mij ook doen?”, vraagt Jochen. Ik leg een paar kussens op de grond en zeg: “Kleedt je maar uit en ga daar maar op liggen.” Ik haal een handdoek, een bak warm water en scheergerei. En ik kleed mezelf ook helemaal uit. Ik leg de handdoek onder zijn kont en zeep hem lekker in met een zachte scheerkwast. Zijn pik ligt te wippen op zijn buik tijdens het scheren en mijn lul zwiept ook alle kanten op. Als ik klaar ben en zijn zak en kontje lekker glad en schoon zijn sta ik op en sta naast hem met mijn paal recht vooruit. Hij voelt met zijn vingers over zijn zak en rond zijn anus. “Lekker glad voelt dat aan. Voel ook maar eens.” Dat laat ik mij geen twee keer zeggen. Ik kniel naast hem neer en voel met mijn tong over zijn zak waarin zijn ballen zich duidelijk aftekenen, en ik lik rond zijn roosje. Hij kreunt en trekt me aan mijn been over zich heen zodat mijn zak boven zijn gezicht is en likt ook mijn ballen. Mijn tong gaat verder en likt zijn stam die kloppend vlak voor mijn begerige ogen ligt te wippen op zijn buik. Ook zijn tong gaat verder en likt mijn eikel.

Dan laat hij mijn eikel in zijn mond verdwijnen en sabbelt er op. Ik word gek van geilheid en neem nu ook zijn eikel in mijn mond. En met mijn vinger masseer ik zijn holletje en met mijn andere hand streel ik zacht zijn zak. Dat is teveel voor hem en hij spuit kreunend in mijn mond. Nu hou ik het ook niet meer en kom ook klaar in zijn zuigende mond. Als ik de volgende morgen wakker word; hij is, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, gisteravond bij mij in bed gekropen, voel ik een zuigende mond rond mijn lul die zoals gewoonlijk ‘s-morgens stokstijf is. Ik voel met mijn hand naar beneden, en zijn genotsstaaf is ook hard. “Ik moet ontzettend piesen.”, zegt Jochen. “Ik ook, kom we gaan douchen en samen onder de douche piesen.” We lopen met onze zwaaiende lullen naar de badkamer en stappen in de douche. “Ik hou het niet meer.”,kreunt hij en piest tegen mijn buik. Ik pak zijn ballen vast en ik kan mijn pies ook niet meer ophouden en ik voel zijn zeik over mijn buik en zak lopen en mijn plas loopt over zijn buik en zak en over mijn hand die zijn zak omsluit. Als we beiden met kleine schokjes uitgeplast zijn douchen we samen en zepen elkaar goed in en vooral tussen de benen. Onze lullen die na het plassen wat verslapt zijn staan nu weer stijf van het wassen en afdrogen en ik druk hem tegen me aan. Onze stijve palen staan tussen onze buiken broederlijk naast elkaar langs mekaar te schuiven.

Zijn mooie gladde jonge lijf maakt me helemaal gek. We gaan naar de kamer, waar de kussens nog op de grond liggen van gisteravond en hij duwt me op mijn rug op de grond. Hij komt boven op me liggen en onze lullen schuiven weer langs elkaar. Dan kruipt hij naar beneden, doet mijn benen uit elkaar en likt mijn pik, mijn zak en mijn kontgaatje. O, wat geil is dat. Hij neemt wat olie en masseert dat in mijn holletje. Hij smeert zijn lul ook in en probeert dan zijn stijve in mijn kont te duwen. Mijn pik stijgert en hij komt weer op me liggen. Heel rustig neukt hij steeds dieper zijn paal in mij. Zijn lippen zoeken mijn mond en hij kust me. Ik beantwoord zijn kus en neukend liggen we te tongzoenen. Ik streel zijn billen en vinger zijn holletje. Kreunend, zonder met zoenen op te houden komt hij dan klaar in mijn kont. Hij valt stil en ik streel zijn rug en billen. Zijn pik is nauwelijks verslapt, en zonder hem er uit te halen maakt hij nu weer neukbewegingen. Ik voel zijn lul weer harder worden in mijn hol en we neuken weer door. Wat een zaligheid. Wat is die jongen geil! Dan richt hij zich op en neukt harder en dieper in mij. Hij pakt mijn lul beet en trekt er aan op het tempo van zijn neuken. Dit houd ik niet en mijn zaad welt omhoog en spuit over zijn handen en op mijn buik. Ik duw een vinger in zijn kont en hij komt met een schreeuw klaar en spuit voor de tweede keer in tien minuten zijn sperma in mijn darmen, terwijl hij me aankijkt met hele geile ogen en een vertrokken gezicht. Ik blijf spuiten, zo geil is dat. Hij valt op me en ligt na te hijgen. Als ik even later opsta loopt zijn sperma uit mijn kont en mijn zaad loopt van mijn buik naar beneden. Hij steekt een hand uit, pakt wat van mijn geil en proeft het. “Heerlijk.” Die week hebben we alleen kleren aangetrokken om boodschappen te doen. Jochen is erg viriel en is die dag nog vier keer klaargekomen. Hij neukt graag en laat zich graag afzuigen. En hij zuigt mij en trekt me af. Als hij weer vertrekt vraagt hij: “Mag ik de volgende vakantie weer komen?”

Homoactive-B2C:/Toys/120725-sextoys-1-nl.jpg

Belamionline hunks